čtvrtek 8. května 2014

radost

I na včerejšku jsem se snažila najít nějaké pozitivum! Návštěva paní doktorky přece nebyla zas tak jak jsem si ji v duchu namlouvala a promítala všemožné negativní situace, ze kterých jsem nemohla akorát tak usnout. A jak mě to bude bolet, když se napravují záda Vám asi nemusím říkat:)) Jenže jsem z ordinace odcházela s úsměvem od ucha k uchu a litovala, že jsem se tolik bála! Zase zbytečně Lucie! 

Ale co mi udělalo radost i krom toho? Tak třeba to, že jsem po sedmi letech používání mé druhé žehličky na vlasy přišla na to, že ji držím celou dobu špatně, ale do té doby mi to přišlo zcela normální, vyhovující a vystačující:)) Tak si tak kladu otázku, kde se stala chyba? Ve mně?? "určitě ne":)) (a já si celou dobu říkala, proč je na krabici napsáno- snadná manipulace)  Nejsem vlastně ve výhodě, když ji umím používat oběma způsoby? 


A moje už v pořadí třetí kamarádka osobní váha. Proč kamarádka? Protože ta mi rozhodně nelže a nedělá plané naděje. Nebo možná dělá nicméně jsem ráda!(nedělá:))) Ukazuje totiž pořád stejně nic nepřidává, ani neubírá pokud se sami o to nepřičiníte! Tu druhou jsem si pořídila před rokem, ale nepadli jsme si do oka. Jestli jsem někdy měla nějakého nepřítele tak to byla právě ona. Když jsem jen kolem prošla nedej Bože na ni stoupla nejen, že ukazovala pokaždé jinak (třeba třikrát za sebou) a přidávala kila, ale měla jsem prostě výčitky svědomí, nejen z nabraných kil (podle ní) , ale i z jejího nákupu...se mi vždycky protočily panenky. A potom si kupte spešl váhu s, kde jakými funkčními schopnostmi! Leda tak houby! No uznejte, kdo by ji bral za kamarádku? :))


A tak mám nyní tuto! Obyčejnou, rozměrem menší něco jako větší tablet a hlavně odzkoušenou ( už jsem jednu pořizovala jako vánoční dárek) Takže ode dneška to vážení Vážení bude jedna radost!

A do třetice radost z Beskydek.... bonbóny mého dětství:))


No neměla  se já nakonec dnes dobře?
Až na ty mravence v kuchyni a neutuchající škytavku:)
Super duper den přeji:)) 
Lucie

1 komentář:

  1. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something.
    I think that you can do with some pics to
    drive the message home a little bit, but other than that, this is wonderful blog.
    An excellent read. I will definitely be back.

    Also visit my website :: binary cash creator

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas a za Vaše komentáře, které díky nim jsou další motivací k psaní tohoto blogu. Lucie White Living