čtvrtek 13. června 2013

                       Krásný čtvrtek blog-erky


                          Mé muškáty...


Na terase





  Jakou barvu muškátu upřednostňujete Vy? 
Já klasicky červenou. 

Petúnie na okenním parapetu...

Mějte krásné dny 
Lucie

6 komentářů:

  1. O venkovní květiny se u nás doma vždycky staral tatínek, takže tam odjakživa visí muškáty a nejčastěji také červené :-) Máme je v takovýchto kamenných květináčích i v truhlících na okně a tedy musím říct, že se jim u nás daří - mají bohaté květy, jsou husté a dlouhé málem až na zem, že se nakonec musí vždy přivázat k oknu :-) Ať se jim pěkně daří i u tebe :-) Pěkný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo díky:) Tak já jsem si řekla, že se o zahradu budu letos starat více než v předchozím roce:) doufám, že mi to jde dobře:) Na druhou stranu mě tato práce nevadí ba naopak se při ní příjemně relaxuje:) Krásné dny Lucie

      Vymazat
  2. Krásně rozkvetlé okno a terasa:-)) Muškáty nemám žádné, mám radši balkonovou směs, ale asi přejdu na něco jiného .... vloni jsem vysela, vylezlo jen pár kytek a nic z toho co bylo na obrázku ... letos to vypadá stejně.....:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko, moje muškáty teprve začínají kvést. Už se těším až povyrostou . Jsou to plazivé muškáty. Letos je špatný rok:( já už jsem dvakrát nasadila petržel a nic, ani jednou nic nevyrostlo:( Krásný den, L.

      Vymazat
  3. Mám ráda klasické bílé muškáty. Měla jsem je dlouho, ale už nepřežily.
    Jinak se mi líbí všechny barvy.
    Tvé rozkvetlé truhlíky a květináče jsou moc hezký.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, bílé musí být krásné, Díky za tip. Příště bych je mohla nasadit. Zatím jsem je nikde neviděla, jen červené. Krásný den, L.

      Vymazat

Děkuji za Váš čas a za Vaše komentáře, které díky nim jsou další motivací k psaní tohoto blogu. Lucie White Living