pondělí 21. září 2015

Relax v křesle

Prima pondělí přeji,
O tom jak se bydlí v novém příště. Dnes Vás srdečně zvu do mého obývacího koutu s prima novým sedacím vakem. Podzim se v podobě spadaného listí na ulicích pomalu, ale jistě plíží a nám nebude nic jiného zbývat, než volné chvíle trávit u vyhřátého krbu doma. A kde budu v nevlídném počasí relaxovat, číst si nebo jen tak na chvíli zastavit a sednout si a přitom popíjet čaj já?  
Srdečně Vás zvu!

Představuji Vám mé nové křeslo Elegant. Jsem s ním velmi spokojena. Bílé elegantní křeslo, které je vyplněno kuličkovým granulátem se od ostatních křesel liší svou pohodlností, lehkostí a navíc výborně drží tvar a přizpůsobí se tak Vaši postavě a tělu. Čili maximální spokojenost s tímto ryze praktickým bytovým doplňkem. Ten pravý relax pro Vás.

 Styling koutu jsem pojala se souladem přírody.  


Z nabídky si můžete vybrat nepřebernou škálu barev, tvarů, materiálu, velikostí, souprav.  Má volba byla co se barvy týče zcela jasná. Bílá. Upřednostnila jsem spíše klasický jednoduchý tvar. Materiál v ekokůži. Lidem, kteří vlastní své ratolesti či čtyřnohé přátele bych poradila vybrat si křeslo v tmavších barvách. Kdo by taky uvítal šmouhy od čokolády, či polití od pomerančového džusu na bílé :)) 


Internetový obchod TADY nemyslí jen na naše pohodlí, ale nezapomnělo i na naše čtyřnohé přátele a nabízí i něco pro ně v podobě podložek pro psy. A kdo by rád v té nepřeberné škále tvarů, křesel, polštářů chtěl někomu udělat neutuchající radost a vykouzlit tomu druhému úsměv na lících může věnovat dárkový poukaz v různých hodnotách. Zaručuji radost až na kost! Na mou duši a na psí uši jako, že se Lucie jmenuji. 

                                              Už víte co na Vánoce? :))

Navíc jsou sedací vaky zasílány téměř okamžitě přepravní společností až k Vám domů za necelé dva dny se zárukou dva roky. 







Podzime Vítej!




Za mě doporučuji. Připomínám veškerý sortiment můžete koupit  TU 
Tak šťastnou ruku při výběru!
...Ježíšku přeji si?....

Taky už Vám v žilách proudí podzim? 
Lucie

4 komentáře:

  1. Pěkné bydlení.....
    Můžu se zeptat, odkud je ten svícínek?

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, krásné bydlení, koutek opravdu stvořený k tomu hodit nožky nahoru! Hezký večer! L.

    OdpovědětVymazat
  3. Super detaily Luci, máte to doma moc pěkné! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas a za Vaše komentáře, které díky nim jsou další motivací k psaní tohoto blogu. Lucie White Living