úterý 30. dubna 2013

2. díl ze zahrady




 A máme tu poslední Aprílový den. Duben utekl rychle, práce na zahradě začala. Tráva roste jako divá. 
Musím říci, že i já co se týče zahrady nelenošila, když to shrnu tak jsem zasadila červené muškáty a petunie, vyčistila jsem skalku, zasela pár semínek všeho možné ( co jsem zasela  to se dozvíte  v příštím dílu). 
Připravila jsem lavečky a stůl na jarní sezónu i slunečník už mi terasu zdobí. ( Slunečník - dárek k mým narozeninám) Práce na zahradě je potěšení, ale i neskutečná dřina, samozřejmě pokud máte velkou zahradu je to dřina dvojnásobná. V dnešním díle bych Vám prostřednictví mého blogu chtěla ukázat co mi na zahradě dělá radost. Jejich barva je neskutečná. 



Jedním slovem nádhera:)

Včera jsem vykácela tůji, která nebyla až tak velká, ale bránila ve výhledu do zahrady z obývacího pokoje. Mám totiž obývací pokoj rovnou se vstupem na mou terasu, což bych každému doporučila. Není nad to, když se díváte do zahrady. Letos jsem si dala za úkol, že se o terasu budu starat. Je to totiž místo klidu a odpočinku. A tak by mělo být krásně čisté. 

P.S. krásné úterý a užijte si milé dámy pálení čarodějnic. Zítra se můžete těšit na další díl z článků ze zahrady v tomto případě už třetí. Díky za návštěvu Vaše Lucie




2 komentáře:

  1. Nejenom duben utekl rychle, celé ty čtyři měsíce od vánoc, nějak rychle to letí:-))))

    OdpovědětVymazat
  2. To máte pravdu, vše je v neustálém kolotoči:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas a za Vaše komentáře, které díky nim jsou další motivací k psaní tohoto blogu. Lucie White Living