čtvrtek 22. srpna 2013

Kam...

... To vše dávat... 
Krásný večer Vám všem,
Chvíle klidu! Díky za něho... Dnešek byl dost rušný
Ráno jsem se rozhodla, že pořádek ve věcech a v oblečení bude nutný!

Bojuji s nedostatkem místa v komodách a všude možně! V poslední době jsem hodně věcí syslila. Já minimalistka, kdo by to řekl... 

Nedivte se, když tam uvidíte něco a tam zase něco. No a je to doma... A to nemluvím o knihách! To je na samostatnou kapitolu:)  


Zpět do reality... Uvědomila jsem si, že nechci lpět na věcech! Přitom jsem si našla hodně nových věcí co bych si přála... Už jsem taková... 

A z obalu na květináč jsem si udělala vázu! Nebojte neprotéká... 

P.S. Jak to máte Vy s dostatkem úložného prostoru? 
Brzy "naviděnou" 

12 komentářů:

  1. Mám problém s vyřazením starých věcí. Loni jsem udělala velký průvan ve skříních a letos, když jsme dělali rekonstrukci koupelny a musela jsem zrušit jeden šatník, udělala jsem zase probírku.
    Stále mi nějak chybí místo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach to místo:) To je snad věčné téma. Prima pátek L.

      Vymazat
  2. Trpím neustále akútnym nedostatkom miesta, chcelo by to nafukovací byt. V prípade nutnosti by som prifúkla a bolo by po probléme :) Zrejme ma pred jeseňou neminie prebierka oblečenia. Našťastie veci po deťoch už majú svojho adresáta. Ešteže máme chalupu, tam sa toho zmestí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renato vím o čem píšete. Vše co se nepoužívá se mrskne na chatu... kdo to má potom uklízet... Máme půdu sice je menší, ale věci, které nutně nepotřebujeme se ocitnou tam viz. oblečení, nějaký drobný nábytek atd... Prima pátek L.

      Vymazat
  3. U nás zatím v pohodě, páč jsme po rekonstrukci a spoustu se toho vyházelo ... no ale půda je stejně plná:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domov ve, kterém teď přebývám museli naši s prarodiči zcela zrekonstruovat v té době mi byli 3 roky, když ho koupili. Jednalo se o chatu. Nyní by nikdo neřekl, že je to chata. Rekonstrukce byla přímo nutná, vše od znova... ale čas je rychlý a je tomu více jak 20 let...Nebydlelo se tady jen na víkendy a znáte to sem tam se z bytu něco přenese na chatu ... a pokoje nejsou nafukovací... Může být i hůře, když si představím staré harampádí, které naši museli uklízet, když chatu koupili.

      Vymazat
  4. Já vyřazuji průběžně po celý rok.co už se nepoužívá a vím,že to něco nahradilo nové a lepší či krásnější jde staré pryč.na oblečení nijak nelpím tak nemoderní nehezké stříhám na hadříky.Lucko krásný den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, průběžně je nejlepší:) Čas od času se něco zkrátka nehodí. L.

      Vymazat
  5. Taky tak... Preberiem, vyhodim, zrecyklujem.... Ale aj tak mi stle chyba miesto...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jane, recyklace je někdy výhodná. Oblečení například daruji mamce nebo babi. L.

      Vymazat
  6. no s tím úložným prostorem je to také na štýru....něco ve sklepě v sudech něco na půdě ....a co se týká šatníku..mám malé skříně tak musím měnit letní za zimní ...minulý týden jsem byla v IKEI koupila jsem látkové krabice s víkem a jsem náááramě spokojená... PĚKNÝ DEN...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásné odpoledne, jednu dobu jsem měla i látkovou skříň a do té se vlezlo mnoho oblečení. Prima den l.

      Vymazat

Děkuji za Váš čas a za Vaše komentáře, které díky nim jsou další motivací k psaní tohoto blogu. Lucie White Living