úterý 27. srpna 2013

Střípky z terasy

Krásný podzimní den, 

Až do včerejška jsem si myslela, že příchod podzimu řeším jen já. Skoro na každém blogu, které sleduji se včera objevila nějaká ta podzimní fotka nebo slovo o podzimu. Mile mě to překvapilo!  

Ano začalo pršet! Opravdový začátek podzimu... 
Už je to nějakou dobu co jsem si terasu „převlékla“ do podzimního… Tady pár, ale opravdu pár fotografií tentokrát i s komentářem! 
Starý špalek ze zahrady, lucerna, keramický květináč s jehličím

Bříza, jehličnan 


Podzim si nedovedu představit bez cypřišů, vřesů...
Ode mě je to pro dnešek vše! 

Mějte se hezky 

12 komentářů:

  1. Lucko, moc krásně podzimně tvoříš, ale já bych raději ještě chvíli léto. I když od neděle to u nás vypadá opravdu hodně podzimně. Doufám, že od zítřka zase bude slunit. Pa Rija

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já ráda i babí léto:) Ač předpověď meteorologů není moc příznivá ke slunění:) Má pršet. Uvidíme jak bude:) Prima den L.

      Vymazat
  2. Lucie,moc se me libi na terase tve bile proutene kreslo a velke drevene poleno,drevo je prekrasny dekoracni material sam o sobe,treba i silne spalky domu na sezeni,na podzim a zimu idealni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kači díky:) bílé proutěné křeslo nebylo bílé... natřela jsem ho. Mám dvě. Dřevo je super materiál musím souhlasit a na blížící se podzim a zimu ideální.

      Vymazat
  3. podzim už na nás pomalu dýchá! brrr :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu. Zdá se, že léto si už neužijeme:) Tak má to i své kladné stránky ( nošení pletenin, kozaček, dům rozzářený svíčkami, na nohách huňaté ponožky a v ruce horké kakao! Já se tak těším:) L.

      Vymazat
  4. A já se na něj tak těším! :-) Andrea

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Lucinko (dovolím si tykat), včera jsem narazila na tvůj blog a jedním dechem jsem ho přečetla. Dýchá na mě pozitivní energií! Ode dneška jsem pravidelná čtenářka!! Přeji mnoho dobrého!! Andrea

    OdpovědětVymazat
  6. Lucko moc hezky a jednoduše nadekorované,krásný den

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas a za Vaše komentáře, které díky nim jsou další motivací k psaní tohoto blogu. Lucie White Living