pátek 20. prosince 2013

Hezký páteční večer milé blogerky, 
Měla jsem radost, když mi dnes pan řidič přivezl poslední balíčky před Vánoci. Podotýkám bylo jich celkem 5. Těšení a rozbalování mi jde hodně dobře:)) A to bych nebyla já, kdybych si nenadělila dárek pro sebe před Vánoci. (nebudu neskromná nezůstalo to jen u jednoho dárku:)) ) 

Zakoukala jsem se do dalších svícnů:)) a to je už prosím nemám kam dávat, ale neber to, když je AKCE (platila jsem jen poštovné ! ) Využila jsem možnost si je pořídit za nasbírané body.

Myslela jsem si, že mi svícny dorazí až po Vánocích, ale šlo to rychleji než jsem si myslela:)) 

Stříbrné a stylové! 

Svíčky samozřejmě ubývají, pokud jich zapálit opravdu hodně:)) Jako já!
 Včera jsem upekla poslední vánoční cukroví fotky přidám později:)) 



 Posledních šest dárků čeká na zabalení, ale to už je příjemnější činnost:)) na rozdíl od zapatlaných prstů od těsta:)) 
 A aby toho nebylo málo včera na mě čekalo překvapení. Vyhrála jsem poukaz na nákup! ( ještě si, ale budu muset rozmyslet co si za poukaz pořídím... Opravdu milý dárek. Ježíšku děkuji. První má výhra byla ještě na základní škole, kde jsem vyhrála pouzdro na mobil či klíče.(II. místo za správné odpovědi) Druhá, když mi bylo cca nějakých 11-12 let tak jsem si vylosovala los s poukázkou na nákup 500 Kč- byla to nejvyšší částka!Asi jsem měla šťastnou ruku.  Třetí výhra byla za kávového mistra, kde jsem získala 1,5 kg (3 balíčky po 500g) kvalitní kávy. A čtvrtá včerejší poukaz na nákup za 1000 Kč. Samozřejmě, mou největší výhrou je, že mám okolo sebe rodinu! Uvědomila jsem si, že někteří takové štěstí nemají. 

Jak jste na tom Vy? Vyhráváte nebo máte štěstí v lásce? 

Mějte se pohodově jak to jen jde:)) 
Brzy na viděnou
Lucie 


12 komentářů:

  1. Ty mas ale stesti! Svicny jsou krasne. Taky mam na ne uchylku a uz je nemam kam davat:) Ja moc nevyhravam (takze mam tim padem asi stesti v lasce?:)), ale mam to stesti, ze delam v marketingu, kde se kupuje spousta veci (produkce) a pak zbyvaji, takze to jsou vzdy žně:) Hezke Vanoce, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak až budu potřebovat něčí radu ohledně marketingu vím koho virtuálně navštívím:)) ?? Jak říkám já, štěstí se unavilo:)) Hezké Vánoce celé rodině Lucka

      Vymazat
  2. Já si taky neděluju pravidelně a předem a vlastně pořád, to se musí :-) Právě jsme byli na vánoční párty na výborném punči a vybrala jsem tam ještě poslední dárek. Balení mě teprve čeká. Svícny jsou moc pěkné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro díky! Přesně tak člověk by se měl odměňovat:)) ale někdy to opravdu přeháním, ale na druhou stranu jsou Vánoce! Hezký večer L.

      Vymazat
  3. Luci pěkného ježíška sis nadělila:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj Luci.gratulujem k výhre :-).darčeky si musíme nadelovať priebežne celý rok,všakže.tie svietniky sú veľmi pekné.pozdravujem,jazmínna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jazmi:)) Děkuji! Přesně jak říkáš celý rok nejen o Vánocích:)) já bez svícnů, ani ránu! Zdravím L.

      Vymazat
  5. Luci, tímhle příspěvkem jsi mě dostala :-) Směju se tady pod vousy, protože i já sobě nadělila několik dárečků. Také mi to jde vééélice dobře :-D Svícny jsou opravdu nádherné, hned bych je brala, těch není nikdy dost :-) Se spotřebou svíček máš pravdu. To kdybych měla využít všechny svícínky na čajové svíčky, tak spotřebuji celé ikeácké balení vanilkových svíček (je jich tam 36 :-D). A gratuluji k poukazu, člověk si přece musí udělat radost :-) Luci, přeji krásné vánoční svátky, hlavně pohodu, radost a klid. Měj se hezky, papa S*

    OdpovědětVymazat
  6. Rovnaký darček som si nadelila aj ja, dokonca bola akcia na využitie bodov za polovicu + poštovné zdarma, tak sa vytešujem, že ani to poštovné som platiť nemusela.

    OdpovědětVymazat
  7. Skarletko já využila polovicu bodov:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas a za Vaše komentáře, které díky nim jsou další motivací k psaní tohoto blogu. Lucie White Living