sobota 4. ledna 2014

Araukárie

Krásný víkend přeji:) 
Araukárie byla na mém wishlistu už hodně dlouhou dobu! Nákup jsem plánovala tento rok! Ukázkový příklad minimalismu & severského stylu. Včera jsem své přání vyslovila "nahlas" u Šárky na FcB, kde  jsem se zmínila, že po Araukárii toužím už hodně dlouho! Zřejmě je něco mezi nebem a zemí nebo prostá náhoda, ale dnes jsem zůstala v údivu, když jsem Araukárii obdržela (prý už k narozeninám, které mám na konci března)! To mu říkám překvapení, které jsem nečekala! 
Měla jsem tak důvod odstrojit vánoční stromek a prostor tak provzdušnit a hodně toho ubrat!
Araukárie také Blahočet nebo domácí jedle prý v domácnosti čistí vzduch

 Jsem si jistá, že se u mě bude mít dobře!
Přečetla jsem si o Aurakárii hodně:))
Severský styl!


Už nyní je pěkně vysoká. Až doroste do obřích rozměrů umístím ji do chodby. Ale na to je naštěstí ještě čas!
 Zatím bude dělat parádu tady!  
Krásný zbytek víkendu přeji 
Lucie

14 komentářů:

  1. Ahoj Lucinko.
    Vše nej do nového roku.
    Je to opravdu krásná Araukárie. Bude ti v bytě ještě dlouho dělat radost, než ji budeš muset dát na chodbu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Alčo, do nového roku hlavně zdraví to ostatní přijde samo.Děkuji! Je nádherná koupená v květinářství u pošty. Líbí se mi, že je krásně vzrostlá. Pá L.

      Vymazat
  2. Zajimava rostlinka,ja uz se letos taky nejak chci driv odstrojit stromek a procistit vzduch,z se na to tesim,pekne ciste shabby bydleni,presne pro zimni obdobi.

    OdpovědětVymazat
  3. Lucinko, mi se u tebe líbí čím dál víc. Nějak více začínám tíhnout k jednoduššímu stylu, i když do bytu se mi stejně stále vkrádá romantika, ale alespoň preferuji více bílé a jen malinko pastelových barev. A úplně žasnu, jak stíháš blog obohacovat stále novými fotografiemi, člověk se má stále čím kochat :-) Děkuji a přeji krásný večer a vůbec celý týden :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo díky za tak krásná slova! Snažím se vkládat příspěvky pravidelněji. Všimla jsem si, že taky dáváš přednost bílé tak jen tak dál. Měj se L.

      Vymazat
  4. Luci no tak to nemá chybu! Asi fakt něco mezi nebem a zemí, nejsem si jistá, jestli mě všichni Tvoji blízcí sledují :-D. Je krásná a ať se jí u Tebe dobře daří, bude jí to určitě moc slušet ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko to byla čistá náhoda:)) Díky za návštěvu:))

      Vymazat
  5. Lucko, zdravím v novém roce a přeji hodně zdraví a pohodu. Je to nádherný stromek a k tvému bydlení se hodí dokonale. Já už koukám, jen po malých a pomalu rostoucích kytkách, protože mám malý byt a zachvíli bychom se do něj nevešli. Máš moc krásné bydlení. Krásný den Rija

    OdpovědětVymazat
  6. Rijo díky též přeji krásný nový rok prožitý ve zdraví a v pohodě. Já se snažím bydlet účelně a mít jen ty nejnutnější věci neříkám někdy to poruším a něco pěkného si pořídím např. svícny atd... Snažím se! A děkuji. Pěkný den přeji. L

    OdpovědětVymazat
  7. Luci to je nádhera,kdysi asi řed 20 lety jsem taky jednu krásnou měla :))) bohužel mi už dávno odešla,ale byla krásná.I já mám koncem března narozky,budu se muset někde zmínit :)))….pa Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šáruš no vidíš! Tak třeba ji dostaneš jako dárek:)) Pá Lucka

      Vymazat
  8. Luci, je nádherná ....... držím palečky, ať ti krásně roste .... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétko díky opravdu je nádherná:)) mám z ní radost Pá L

      Vymazat

Děkuji za Váš čas a za Vaše komentáře, které díky nim jsou další motivací k psaní tohoto blogu. Lucie White Living