středa 15. ledna 2014

Místo nejen pro čtení

Další místo pro odpočinek...
jsem si  vytvořila! 
Kde budu trávit více času třeba při čtení knížek a časopisů... 
S hrnkem holandského kakaa v ruce.))
 
Taburet mi krásně slouží na odkládání časopisů i  jako podnožka pod nohy ... 


¨

Mějte krásný večer 
L

4 komentáře:

  1. Zrovna jsem si napsalo seznam knížek co si chci zítra půjčít v knihovně a už se těším až si zalezu to svého koutečku a budu číst.Ten Tvůj přímo ke čtení láká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:)) Já už jsem knížku nečetla ani nepamatuji... snad se to zlepší a nějakou si taky přečtu... mám jich doma nepřečtených plno.

      Vymazat
  2. Já jsem konečně číst začala. Tedy mám i spoustu tzv. listovacích knížek s architekturou nebo fotografiemi, ale zítra se zrovna chystám do knihkupectví koupit si jeden román. Sice nepřečtu víc než jednu knihu za měsíc, ale i tak jsem se velice zlepšila :-) Takový krásný čtenářský koutek ale nemám, nejraději čtu v posteli :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám nejraději knihy s hromadou zajímavých fotek tzv. těch listovacích knížek:)) Od malička jsem knihám moc času nevěnovala... ( rozumějte kromě knih do školy) Ale jelikož jsem každý den cestovala vlakem tak jsem si našla způsob jak využít ten ztracený čas... tak jsem si jednoduše četla ve vlaku... Ještě před rokem jsem četla intenzivně přibližně 1 knížku za týden, ale s postupem času a hromadění knížek doma čtu čím dál méně... Hold jsem i v tomhle směru minimalistka!

      Vymazat

Děkuji za Váš čas a za Vaše komentáře, které díky nim jsou další motivací k psaní tohoto blogu. Lucie White Living