úterý 18. února 2014

Terasa

Hezké úterý, 
Včera bylo tak krásně a dnes je opět mlha. Dnes se se mnou pojďte inspirovat krásnými terasami na pinterestu: Jsou neodolatelné! 

Sama terasu mám, ale velká škoda je, že je nezastřešená, ale do budoucna mám v plánu terasu zastřešit. Taky kvůli tomu, že se nemusíte obávat, že vám zmoknou polštářky, podušky a nakonec i Vy sami:))

Moc se mi líbí, kdy je dům ve stejném stylu propojen s terasou. Barevně mám představu o černé, bílé, šedé, dřevu a zelené na rostlinách. 

Takhle nějak bych si to představila 



Kde mimochodem budu pěstovat bylinky v bedýnce:))
  


Terasa pro změnu s lucernou

Na podzim pro změnu s kožešinou:))


A pro ty z Vás, kteří terasu nemají nezoufejte. I balkóny se dají krásně stylově zařídit. 







Tato teráska se mi líbí moc! Ač je na můj vkus více barevná tak za mě určitě ano! 

A jak to máte Vy? Také máte plány na letošní jaro a léto na zahradě? 

Hezký dnešní den 

Lucie



Zdroj fotografií: Pinterest 

14 komentářů:

  1. Dobrý den, to je krásné téma, tak letní, úplně ty obrázky hřejou. Já už mám terasu zařízenou, patří k domu, ale letos poprvé snad bude čas si ji zútulnit, tak jsem ráda za každou inspiraci. Díky za milý blog, Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni u nás se práce na zahradě najde vždy. Letos bych si ji také chtěla více zútulnit. Snad jednou i to zastřešení:))

      Vymazat
  2. Moc pěkná inspirace Luci :) Ty černobílé se mi líbí moc i když barvičky taky mají svoje kouzlo. Na pinterestu se můžeš mrknou na moji složku Outdoor/gardening, odkaz je u mě na blogu ;) papa K*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamčo dívala jsem se:)) Mně se moc líbí ty černobílé terasy. Jsou takové elegantní. Do budoucna bych vše chtěla mít sladěné včetně terasy.

      Vymazat
  3. milá inspirace :)) ten první balkon je pěkný, ale z každé fotky se dá čerpat:) Dostala jsem chuť na přečtení nové Marianne bydlení:) ( šetřila jsem si ho,ale neodolám) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak na každé fotce se dá něco najít. Tak snad se nám podaří to krásně zútulnit. Už se těším.

      Vymazat
    2. myslím si, že pěstování levandule je náročné:( zkoušela jsem to už několikrát a pokaždé marná snaha. Ale kámošce se zase podařilo vypěstovat náááádherné levandule. Tak nevím kde dělám chybu :D

      Vymazat
    3. Taky záleží jaká je půda a na umístění světové strany. Co zase znám já, viděla jsem obrovské kopce levandule a prý se o to vůbec nestará. :)) něco si o tom musím přečíst:))

      Vymazat
  4. Terasy jsou nádherné. My jednou budeme mít pergolu - v rohu zahrady a já budu líná chodit "tak daleko" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně stačí jen otevřít dveře v obýváku a jsem na terase i na zahradě. Opravdu blízko. Jen mě chybí to zastřešení. Já myslela pergolu, ale nebude krytá ze stran. Ještě ji chci letos trochu vylepšit a budu spokojená, ale to už jsem i teď:))

      Vymazat
  5. Luci, nádherné terasy ..... bože, jak já už se těším na léto, až budeme moct být zase na té naší .... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Market jsou opravdu stylové:)) Já mám terasu hned vedle obýváku, takže na ni krásně vidím:)) Mám hned několik nápadu jak ji ještě vylepším.

      Vymazat
  6. Měla bych něco udělat s naší terasou. Není zastřešená a nejde ani zastínit markýzou, ale nějak řešit bych ji mohla. Mám inspiraci pro jaro.

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem minulý rok koupila slunečník, ale moc to neochrání:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas a za Vaše komentáře, které díky nim jsou další motivací k psaní tohoto blogu. Lucie White Living