sobota 15. března 2014

Noir cocoa

Hezký sobotní den přeji, 
Hořkou čokoládu jsem si za poslední dobu velmi oblíbila.  Spolu s čerstvým pomerančem.  Včera pro změnu ještě s domácí šlehačkou. 





A co Vy a hořká čokoláda?
Užívejte víkend ! 
Lucie



10 komentářů:

  1. Jeee Luci...
    prispevek jak pro mne delany..pred Vanoci jsem presla na jinou stravu a nyni..kdyz mivam vyjimecne potrebu sladkeho,tak krom celozrnych susenek slazenymi medem si dopreju kosticku dve co nejvic horke cokolady a moc me zachutnala a segra me dala tip,ze dobre a kvalitni jso i ty na vareni a mela pravdu..obsahuji nejen vysoky podil kakaa,ale hlavne a to me bavi i malo cukru..je zbytecne mit vse preslazene..Takze ty si dej klidne se slehackou..mimochodem zajimavy napad,a ja si ji dam jen tak k bile horke kavicce,mnam.

    OdpovědětVymazat
  2. Kači já měla 3 hořké čokolády v šuplíku s vysokým % a zvykla jsem si. Ta na vaření mě chutná nejvíce! Sem tam si ji dám i do mléka s holandským kakaem nebo jen tak! Včera jsem si ji ozvláštnila ještě pomerančem, banánem a domácí šlehačkou.

    OdpovědětVymazat
  3. Lucko hořkou čokynu mám moc ráda a ještě raději hořké pralinky...ale s citem a jen dibínek...Šárka

    OdpovědětVymazat
  4. Jen trošičku:)) pralinky bych si teda dala!

    OdpovědětVymazat
  5. Luci, ty mi ale děláš chutě !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  6. Když není jiná po ruce a nastane neodolatelná chuť, tak se přemohu a sním i tu černou:-D! Co by člověk neudělal pro navození dobré nálady:-)))!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas a za Vaše komentáře, které díky nim jsou další motivací k psaní tohoto blogu. Lucie White Living