čtvrtek 11. září 2014

Paroží

Hezký čtvrtek, 
Stále se utvrzuji v myšlence, že paroží na stěnách nemusíme vídávat jen v chalupách myslivců. Ba naopak v prostorných, vzdušných severských interiérech! Navozují u mě blahý pocit oblíbeného podzimu a zimy. 

Zde se snoubí dokonalé... 
paroží, kožešiny, parketová podlaha, kožešinové polštáře a taky bílá!

Vidím se tam! V pleteném svetru s hrnkem horkého čaje v ruce, vlasy sepnuté do drdolu a jen nasávat atmosféru a realizovat své tvůrčí schopnosti:)) Snílek? Jen trošičku:))



Existuje vůbec něco krásnějšího?:))
Na dlouhé zimní večery dokonalé trávení volného času...

(Chci alespoň na návštěvu... sebou bych vzala pletený béžový taburet, něco dobrého a taky svou srnečku!) (rozumějte psa:)) )



Varianta s bílou...


Varianta s černou...


Krásně poslouží nejen jako přírodní dekorace, ale zároveň i jako věšák
Na klobouky ideální:))

Zdroj: Pinterest

Pokud by se někdo nedej Bože snažil něco takového vyhodit určitě se inspirujte...
...nebo...
Si vzpomeňte na mě! :))

Víte přece, že na těchto věcech ujíždím:))

Pohodový den s jistou dávkou optimismu v žilách!
Lucie

6 komentářů:

  1. Mila Luci..ja si dokonce umim parozi predstavit i v severskem ale urulnem venkovskem cistem bydleni.Takze rikam ano.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kači, sdílím s tebou názor! Paroží se rozhodně hodí všude a nejvíc třeba v nějaké krásně zařízené skandinávské roubence:)) Hned bych zavítala na návštěvu:)) Půjdeš se mnou? Moc zdravím, L.

      Vymazat
  2. nádherné interiéry.... na paroží jsem už před lety vypsal odměnu, kdyby někdo z dětí v lese nějaké našel, ( les nám začíná na konci ulice, a není to zrovna remízek v polích ) tak odměna bude královská..... přeju krásné dni, Pavel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavle nezbývá, než souhlasit interiéry jsou vskutku skvostné! Jsme na stejné vlně tetelila bych se blahem kdybych náhodou na nějaký v lese narazila, ale za to je prý dost vysoká pokuta:))) Ale co jsem tak viděla tak lovečtí psy mají na to vlohy tak zkuste rozhodit sítě zda někdo u Vás nemá nějakého ohaře:))Královská odměna? To znamená půl království i s princeznou? Já bych teda raději brala prince:)) Hezký podzim. L

      Vymazat
  3. Milá Luci, švagr tuhle našel nádherné srnčí paroží v lese (tedy půlku;) a dal ho jen tak do garáže, tak půjdu v nejbližších dnech prosit, zda by mi ho mohl darovat, nebo aspoň vždy na podzim/zimu půjčit. Přemýšlím, kam s ním. Krásný podzim, Veronika. :)
    PS: U mě na blogu právě vítáme podzim, nechceš s námi...?;) http://wheretigerslive.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Veru velmi ráda podzim přivítám:)) A jsem si jistá, že švagr Ti ho rád daruje popřípadě půjčí:)) V garáži by ho bylo škoda!!! Je to milá podzimní dekorace!!! Měl štěstí.Díky za pozvání, ráda přijdu:)) Pá L.

      Vymazat

Děkuji za Váš čas a za Vaše komentáře, které díky nim jsou další motivací k psaní tohoto blogu. Lucie White Living