čtvrtek 31. března 2016

P.S.

Nejenže jsem za ty čtyři dny volna stihla spoustu věcí od návštěvy kina, venkova - čtete správně! Deseti kilometrového protažení, návštěv, ale z čeho mám radost až na kost je bezpochyby nová kniha. Ano je to Aňa! Přečetla jsem ji za dva dny. Těší mě Aňa, to za jak krátkou dobu jsem to dala mě vůbec netěší! Neboť jsem se do té knížky absolutně a bezpodmínečně zamilovala! Literární skvost plný slovních libůstek, které lapám jedním dechem, povídky z reálného života okořeněné hereččiným osobitým humorem a Vy v tu chvíli přemítáte ty všemožné scénáře ve svých myšlenkových pochodech, představujete si slovo za slovem, její život, meruňkovou marmeládu, její tři těhotenství. Kniha je navíc obohacena velmi vkusnou grafikou její sestry. 



Obdivuji každého, kdo má dar zvolit ty správná slova a následně je uspořádat do souvětí. 






Takže pokud se chcete zasmát, vidět život i z jiného úhlu vřele doporučuji! Shodou okolností, než jsem knížku v ten den dostala byla jsme v kině na polednici, kde Aňa.G.  hraje hlavní roli!  

 O tulipánech dnes mluvit nebudu!
Dobrou noc! 
L. 



7 komentářů:

  1. Děkuju za Tvoji recenzi:-) Už jen čekám až sem za moře někdo pojede, aby mne knížku přivezl. Mávám z ostrova Tereza

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Luci,
    1. všechno nejlepší k narozeninám. Dárky bys měla dostávat Ty, ale ten největší jsi dala nám, když jsi zase začala psát.
    2. ber to jako přechodnou stanici za něčím lepším, jen musíš věřit. I byt má své super stránky a všechno musí přijít v ten správný čas. Já myslím, že se na venkov znovu vrátíš, když si to budeš moc přát.
    3. Moc se mi u Tebe líbí, víc fotek, prosím. :)

    M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Martino, díky díky za milé přání!:) Fotky budou! :)

      Vymazat
  3. Tak ještě že jsou u článku fotky, jinak jsem si furt říkala jaká AŇa, to je knížka, to je autorka? Co to je? Takže po fotkách je vše jasné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z úvodu je patrné, že jde o knihu, neboť jsem se o tom zmínila hned ve dvou větách.:)

      Vymazat
  4. Lucko, narážím na Tvůj blog a jsem ráda. Máš krásné fotky a lehkost psaní. Knihu jsem četla, ale už jsem asi příliš rozmlsaná opravdu kvalitní četbou. Kniha je po vizuální stránce krásně zpracovaná, ale co se obsahu týče musím konstatovat, že tahle kniha se prodává jen díky tomu atraktivnímu zpracování a hereččiné oblíbenosti. Tvoje psaní o ní je mnohem záživnější :) Přeju hezký zbytek léta!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas a za Vaše komentáře, které díky nim jsou další motivací k psaní tohoto blogu. Lucie White Living