neděle 20. března 2016

Silence

Chcete znát pravdu? Tak na rovinu jo? 
Život tady a tam nelze přirovnat. Holka, která se i přesto ve městě narodila tak život na venkově považuje za srdcovku! Nenacházím žádné vhodné slovní spojení, které by vystihovalo jak se tady cítím. Musíte ten městský život zkrátka okusit! Možná bych to přirovnala k noční křeči z nedostatku Mg... taková ta úporná křeč do lýtka a Vy v tu chvíli ztrácíte převahu a nezbývá jen křičet do prázdna. Jste naprosto odzbrojeni a v tu chvíli jen doufáte, že křeč odezní. A taky, že odezní... možná jen na chvíli až se zase vrátí a ona se zase vrátí... Miska vah je nakloněna k přežívání, než k žití. Jenže o tomhle jsem psát nechtěla. 


I přesto, že mám všechno cosi mi chybí... 
Chce to kafe. To piji jen příležitostně jako teď. Vyměním mléčnou kapsli a uvařím si capuccino... 

Nepiji alkohol, ani příležitostně!!! A komu se to nelíbí a kroutí nevěřícně hlavou sorry, ale Váš názor je mi cizí.  Nekouřím, nemám televizi a v klidu se bez ní obejdu. Za to wifi je po celém bytě. Stěny v obývacím pokoji nemám vymalované na meruňkovou či žlutou. Čistě bílá je základ. Mám ráda pořádek a čistotu! Nesnáším lež, a přetvářku. Chodím do práce, žádost o zprostředkování zaměstnání Vám vyplním i poslepu a vím přesně posloupnost daných kolonek. Snažím se být na všechny lidi milá, protože vím jaké to je ocitnout se na tom druhém břehu. Ano jsou dny, kdy i mně není dobře. Ještě k tomu studuji- žádný obor bez matematiky pěkně s ní, i když ji ráda nemám. Večery trávím doma, v žádném baru. Nejsem dokonalá, ale kdo v dnešní době je. Jen já vím za co opravdu stojím. Až mě bude kdokoli soudit pohlédněte do svých dlaní. Jsou i Vaše ruce čisté? Tak vypadá můj život ve 2 plus 1. 

Cit pro styling mi zůstal, čerstvá kytice na stole mi nesmí chybět! Koupit si kytku je radost obrovská!  A tak jsem se rozhodla najít zase sebe tu blonďatou holku s modrýma očima, která miluje zahradu, dekorování, sebe, tu, která kráčí s úsměvem do práce až si toho ostatní lidé okolo všimnou. A dají mi to patřičně najevo. Ji! Na psí uši na mou duši tady veřejně přidávám svůj příslib, že počty pravidelným příspěvků se budou rodit jako děti v Podolí:)) 

Mám své sny, plány, touhy, a je na čase si je plnit! Kdo jiný, než Vy může Váš život žít? Nikdo... nikdo jiný ho totiž za Vás nežije. 


Tak brzy na viděnou:)) eL. 



14 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Nebyla bych to já, kdybych opět nepsala! Chybí mi to:))

      Vymazat
  2. Co dodat,jen to.Moc krásně a pravdivě napsáno....Je třeba se zamyslet.Pa LenkaK.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napsáno od srdce... tak jak jsem to v tu chvíli cítila!

      Vymazat
  3. Vitej zpet, Luci. Tesim se na dalsi prispevky !

    OdpovědětVymazat
  4. Bylo tu zvláštní ticho... a najednou výkřik, ale jaké vyvolal echo!!!
    Tak na příště a veselé Velikonoce:-)!

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravim Lucko :) Opravdu moc pekne napsane :)Chybela jste tu a proto se tesim,na dalsi pokracovani:) Pekny den Vam preje Katka-vase verna ctenarka.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas a za Vaše komentáře, které díky nim jsou další motivací k psaní tohoto blogu. Lucie White Living