čtvrtek 2. května 2013


Dobrý večer, všem čtenářům mého blogu. Dnes jsem měla v plánu sekat  trávu na zahradě, jelikož máme novou sekačku, tak jsem se na ni  i těšila. Bohužel pršelo tak mi to trochu zkazilo plány na dnešní den. Brzy jsem si našla práci novou. Na zahradě máme dřevěnou chatku s terasou, ta potřebovala omýt a kartáčem  vyčistit bude se totiž natírat a na to se velmi těším mám ráda natírání veškerých věcí např. renovace komody, postele atd... poté jsem zasela ještě nějaké semínka do mé terasy. 



Jelikož jsem postelí  nechtěně ťukla do toaletního stolku, tak jsem musela škrábanec přetřít bílou barvou a nakonec jsem přetřela toaletní stůl celý. K večeru začalo pršet více tak jsem si našla práci doma. Jelikož mi zbyla ještě bílá barva natřela jsem dřevěný tácek na bílo, který mám na stolku pro případ, když tam pokládám hrnek s čajem nebo s něčím dobrým a bylo o práci postaráno. :)  
Dnes se mi zdá, že jsem měla ruce pořád jen v JARU:) od mytí chatky, po podlahu, včetně omývání venkovních laviček:), ale byla to příjemná změna. 



Odpoledne jsem ještě natrhala tulipány do své vázy. Mám z nich opravdovou radost. 

 Zítra si chci udělat odpočinkový den, chystám se do města. Načerpat nové inspirace, kde co mají nového. Zítřejší počasí má být upršené, tak bych trávu stejně sekat nemohla... je to prostě smůla... Uvidíme jak bude o víkendu. 




Dnes jsem nemusela, ani zalévat muškáty, déšť to udělal za mě:) 

Zítra se můžete těšit na to co jsem ve městě za nové inspirace našla a na můj skoro nový dřevěný podnos:) 


P.S. Krásný večer a úspěšný pátek! Lucie

4 komentáře:

  1. Ahoj. Děkuji za návštěvu mého blogu. Podle vzkazu usuzuji, že jsi taky šumperačka nebo z okolí.
    Bílou mám taky ráda, hodí se k ní jakákoliv barva a působí čistě. Pěkné fotečky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Usuzujete správně, narodila jsem se v Šumperku a stále tam bydlím... děkuji za kompliment k fotografiím, S pozdravem L.

      Vymazat
  2. To se mi líbí..... něco odřeš a máš z toho radost, protože můžeš natírat:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas a za Vaše komentáře, které díky nim jsou další motivací k psaní tohoto blogu. Lucie White Living