pátek 31. ledna 2014

Gallery

 Picture gallery! 
Před více jak rokem jsem si takovou galerii naplánovala i u mě doma.  Uplynul rok a na stěně mi zatím visí tři rodinné fotografie. Do chvíle než jsem uviděla pár inspirací z pinterestu jsem se domnívala, že tři bohatě stačí. Ale taková stylová a inspirující rodinná galerie visící na stěně by byla  určitě dominantou místnosti zejména  tehdy, kdy u mě nevisí žádné další obrazy a stěny mi zdobí pouze zrcadla.


 Líbí se mi chodby, uličky, kde jsou pouze fotografie a vše tak působí jednoduše. 
 S bílou opravdu minimalistické





  Vše krásně uspořádané 

 Zdroj: Pinterest
 Máte doma něco podobného nebo plánujete si do budoucna něco takového pořídit?
Já určitě zapřemýšlím...
Hezký poslední lednový den v tomto roce! 
A v únoru na shledanou:))
Lucie

8 komentářů:

  1. Krásné, nejvíce se mi líbí galerie s fotkami - je to více osobitější :) Za mě tentokrát vede první a poslední foto ♥
    TWF Kami*

    OdpovědětVymazat
  2. Kamčo jsem taky zastáncem rodinných fotek. První fotka se mi líbí nejvíc!

    OdpovědětVymazat
  3. Poslední obrázek je úžasný, my doma dáváme černobílé fotografie z cest do černých rámečků a na bílých zdech vypadají krásně. Hezký večer, Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Jano já jsem původně měla fotografie v černých rámech, ale změnila jsem je na bílé a očividně to i na bílé stěně sluší. Černobílé fotografie jsou elegantní také jsou mým favoritem. Hezký večer, L.

    OdpovědětVymazat
  5. Luci, my máme zatím rodinnou galerii v jídelně, ale můj plán je udělat ji na schodišti ...až bude jednou komplet hotové :-)...ale kdy to bude je ve hvězdách :-), za tu dobu co to plánuji jsem změnila názor na to v jakých rámech a stylu fotky budou už několikrát ...tak jsem zvědavá jestli se k tomu někdy dopracuju :-)Krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
  6. Luci všechno má svůj čas:)) já jsem si svou rodinnou galerii naplánovala taktéž vedle schodiště. Zatm teda tři fotky, ale plánuji další. Ať budoucí plány klapnou:) Také přeji hezký víkend.

    OdpovědětVymazat
  7. Luci, tak přesně něco takového jsem také plánovala, sice ne v tak obrovském provedení, ale třeba shluk pěti obrázků v bílém rámečku. Ale obrázky by musely všechny pěkně ladit, možná nějaké krátké citáty a mezi tím jednoduchý černobílý obrázek. Snad to jednou vyjde, nějak jsem dlouho nenarazila na nějaký pěkný rám...

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem taky pro! Nepochybuji o Tobě, máš cit pro detail. U Tebe by to stálo za to! Tak snad jednou!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas a za Vaše komentáře, které díky nim jsou další motivací k psaní tohoto blogu. Lucie White Living