sobota 25. ledna 2014

Home office

 Hezký sobotní večer přeji, 
Pojďte se inspirovat! 
Sním o pracovně! Respektivně o pracovním koutu ( dále jen PK). Představu mám. Měl by působit vzdušně, čistě a samozřejmě bez zbytečností! 
Základem bílý stůl...

I místo na květiny by se našlo!
Zřejmě jen něco jedličkově zeleného...  

Zlaté sluchátko je TOP! 

Vše bych ladila do nadčasové bílé barvy včetně pracovní židle. 
 Na stole bych měla umístěnou maličkou sošku Buddhy... 

A na stole by určitě voněla vonná svíčka:))
A kožešinka by rozhodně chybět neměla


Co by rozhodně nemělo chybět ve Vaši pracovně? 
Mějte klidný večer 
Lucie 

Zdroj: Pinterest

14 komentářů:

  1. Jediné, co bych určitě nechtěla, je pracovní stůl pod šikminou. A v mojí pracovně nesmí chybět fotografie. Vzhledem k tomu, že mám jen pracovní kout v ložnici, mám je aspoň v rámečku na stole a v podobě knihy od Funkeho. Pěkný večer!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám představu, že bych stůl neumístila ke zdi, ale směrem k oknu...chci vidět ven do zahrady. Mám štěstí, že žádné šikminy nemáme a do budoucna mít nebudeme. Hezký večer.

      Vymazat
  2. Luci,
    mam to stesti,ze mam i pracovnu jako mistnost a jeste svuj kout se stolem,takze ti moc preji,at se ti to take splni.U me nechybi stary patinovy bily stul,bila zidle po babi a na ni jako sedak romanticky polstarek,Budha od sestricky take,florentske tacky pro ruzne svicinky co slouzi jako tuzkovniky,lampicku s ovesy a nekonecne mnozstvi zahr.magazinu jako inspiraci.A temer vzdy cerstve kvetiny,dnes to jsou bile a jemne lila tulipany,no to se to pak pracuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kači děkuji. V budoucnu bude... jsem si jistá, protože sny se plní:) Nyní mně bude stačit kout, protože bude velký a minimalistický:)) a jen pro mě! Tak jak si ho sama podle sebe zařídím. Zdravím ! Lůca

      Vymazat
  3. Lucko, jsem hrozně ráda, že jsem objevila tvůj blog, protože miluji bydlení v "bílé" :o))) a netušila jsem, že jsou i další nadšenci. Máš krásná fota a novou čtenářku, tvůj blog je super!

    Beautypedia by Aja

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vítám nové čtenáře a jsem ráda že můj blog čte více a více lidí. Ano jsem velkým fanouškem severského stylu a bílé barvy! Děkuji za tak velkou pochvalu! (úsměv od ucha k uchu) :))Hezký večer Lůca

      Vymazat
  4. PS. Buddhu mám na poličce vedle pracovního stolu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná inspirace :) Taky mám bílý pracovní stůl se světlou dřevěnou podnoží. U mě nesmí chybět pořadače (nejlíp kovové nebo čb papírové) a taky fotky a nějaký hezký stojan na tužky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kamčo ach ty detaily že? Stojan na tužky už mám dokonce stejný s košem:)) L.

    OdpovědětVymazat
  7. Lucko, krásný sen. Já sním o svém šicím koutku, kde bych nezavazela. Já totiž šiji na jídelním stole a většinou jsem roztažená skoro celý den, takže na jídlo musím stroj uklízet. Jednou se ho určitě dočkám. Přeji krásný den Rija

    OdpovědětVymazat
  8. Rijo díky. Šicí koutek to by bylo království! prima den L.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas a za Vaše komentáře, které díky nim jsou další motivací k psaní tohoto blogu. Lucie White Living