sobota 1. února 2014

DIY pracovna

Hezkou první únorovou sobotu milé čtenářky, 
Dnes jedno velké únorové DIY! 
O pracovním koutu jsem přemýšlela docela dlouhou dobu, ale ne a ne najít ten správný stůl, který by splňoval mé předpoklady. Snila jsem o bílém stolu s vysokým leskem, v úvahu přicházel i stůl se skleněnou deskou. Nápad mít skleněnou desku stolu se mi zamlouval čím dál více... až přišlo na řadu proč si stůl nevyrobit!? Začalo hledání, pátrání co použít jako podstavec pod skleněnou desku, kterou jsem doma měla.  ( já vím  IKEA má všechno, ale v mém případě je daleko)  A tak mě teď vlastně napadá, že z IKEA ještě nic nemám...:)) 

Jako podstavec jsem použila starou kostru stolu ležící u nás na zahradě. A potom, že se u nás nic nenajde! Stačilo pár krát natřít bílým Balakrylem a co z toho vzniklo se můžete podívat spolu se mnou.
Minimalistická funkční pracovna




Hlavní důraz, který jsem kladla při umístění stolu a židle bylo nesedět zády ke dveřím. Vše mám tak krásně na očích.  Jako hlavní dekoraci jsem zvolila břízu v mém případě věšák z břízy. 


Doplňky jsem zvolila skleněné, aby to vše působilo nezatíženým dojmem. Jelikož nová pracovna je v provozu teprve od včerejšího večera tak doplňky rozhodně přibudou. S výběrem budu, ale opatrná. Do budoucna snad nová lampa! 



Užijte si první únorový víkend 

Zdravím z nové pracovny !
lucie

18 komentářů:

  1. Luci, nádhera ....moc krásně jsi to vymyslela ....Marki

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, stůl je parádní !!!!
    Moc krásné pracovní místo máš. Závidím.
    Také bych takové potřebovala ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eliško v novém domečku rozhodně něco bude nemám pravdu?:)) Děkuji. L

      Vymazat
  3. Luci i když bych já radši koukala z okna ven, nový stolek je absolutně bezkonkurenční!!! Povedlo se, ať ta lehkost vydrží a krásně se pracuje ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Šári vedle mám hned dvě francouzská okna takže ven vidím. Jen jsem nechtěla být zády k hlavním dveřím a mám vše tak krásně na očích. Díky, že mi přeješ:)) Pá pá L.

    OdpovědětVymazat
  5. Kdepak se to na zahradě povalují tak úžasné věci??
    Moc hezké to máte. Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Světluško kostra byla po starém stolu,musela se očistit a natřít a jak to prokouklo co? A deska je po starším konferenčním stolku. Jsem ráda, že se líbí:)) Lucie

    OdpovědětVymazat
  7. Moc povedené pracovní místečko Luci :))♡ Vypadá krásně svěže! K*

    OdpovědětVymazat
  8. Kamčo těší mě, že se líbí. L.

    OdpovědětVymazat
  9. Stůl je fakt nádherný...Moje mamka i manžel nesnesou nepotřebné věci. Omylem vyhazují i potřebné :) Takže mně se nemůže stát, že bych někde něco objevila a renovovala :( Asi stejně udělá větší radost vlastní výtvor, než si pro něj zajet do Ikea, že? O ušetření Kč ani nemluvě... Hezkou dobrou noc. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko máte naprostou pravdu. Člověka těší odvedená práce,protože jsem opravdu nenašla stůl, který by mi vyhovoval. Děkuji za návštěvu. Hezký den, L.

      Vymazat
  10. Luci moc pěkný pracovní koutek.hezky jsi to vymyslela a udělala :-) čisté,svěží....Šárka

    OdpovědětVymazat
  11. Šáruš chtěla jsem to zachovat ve stejném stylu jako celek. Měj se hezky! Zdravím L.

    OdpovědětVymazat
  12. Luci,
    tak stul jsi tedy vytvorila naprosto famozne,...je vzdusny,elegantni a vubec nerusi prostor.Ve me sice sklo a ostre hrany vyvolavaji trochu hruzu,ale to jen,protoze mam dva male dabliky,ale jinak u tebe fakt bomba.Vyresila jsi to s noblesou.Fakt tleskam.
    Preji ti krasny zacatek noveho tydne.
    Kati

    OdpovědětVymazat
  13. Kačko děkuji:)) Kači to bude tím, že máš doma malé děti, ale u mě nikdo takový není. A já si dám pozor. I Tobě krásný začátek týdne. Měj se L.

    OdpovědětVymazat
  14. Luci, ty jsi úžasně šikovná! To nevím, jestli bych něco takového svedla. A jakpak se přidělala ta konstrukce ke sklu? Lepidlem? Opravdu je to jako z nějakého designového katalogu :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Símo tak teď si mě dostala:) O děkuji Ti má milá! Je to přidělané kulatými cuplíky a automaticky to tam na sklu drží. Určitě znáš. :)))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas a za Vaše komentáře, které díky nim jsou další motivací k psaní tohoto blogu. Lucie White Living