úterý 9. září 2014

Jsem z toho jelen!

Já nebo on...?
Uplynul nějaký ten týden co mi doma dělá radost jelen! (čtete správně jelen!) Vypadá totiž jako živý, svou kostrou mohutný a statný a když kolem něho byť jen projdu jsem v domnění, že místo jelena je na sedačce pes. Jsou si totiž neskutečně podobní. (srnečka či jelen?) A tak jsem z toho trochu jelen... 


Nemusím Vám vyprávět svou ničím neutuchající radost, kterou jsem měla a mám. Už v obchodě jsem se tetelila blahem. Kýč jak bič říkáte? Ale kdepak:)) To je totiž mile skandinávské! 


...s přírodním motivem okouzlující a simple

Parůžky, růžky, parohy, jeleni a ostatní divá zvěř to je přeci ryze podzimní záležitost!

Ústředním motivem je přeci on... mého srdce šampion! A šípky ve váze se už těší na podzim:)) Těšíte se taky?


Těším se zase příště na stejné podzimní vlně.

Mějte se krásně ať už s jelenem nebo bez:))
L.

10 komentářů:

  1. skvelý jeleni vankus, ja mam tiez jelene rad....ci uz na obrazoch, textiliach alebo doplnkoch....doma ich mame hned niekolko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo tak to je super:)) Miluji divou zvěř a proč je nemít třeba na textiliích :))

      Vymazat
  2. Lucíííí na toho jsem taky koukala :)) ale nakonec jsem odolala, což mě teď docela mrzí, protože k podzimu se fakt hodí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak Marky... já ho uviděla na jejich stránkách, ale potom jsem tam měla cestu a po dlouhém hledáním jsem se na živo zamilovala, aniž bych ho chtěla koupit:)) V regálu byly už jen dva. Ke mně je jak ušitý- parůžky, jeleni, hřejivá deka, ve váze šípky, hořčicové punčocháče, pod nohama listí.... tak vidím podzim já a taky samozřejmě kaštany, na které se chystám zajít!!! :) Pá

      Vymazat
  3. opravdu jako živý!:)
    perko101.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám ráda lesní zvěř. A tento polštář se rozhodně povedl:))

      Vymazat
  4. Nejen podzim ale i na zimu se skvele hodi. Sestra holduje kozesinam a pletenym polstarum vcetne drevenych spalku jako sezeni, takze ani u ni jelen na polstarcich ci jako vanocni deko jen tak na okne nesmi chybet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kači tak to si dokážu taky představit!!!! Kožešiny, dřevo a za oknem sníh:))

      Vymazat
  5. Luci, polštářek je překrásný a skvěle se k Tobě hodí!!:) V dobrém závidím. Já mám teď na podzim v merku polštářky s divou zvěří z dílny By Nord. Miluju polštáře a textilie s motivy přírody... Veronika :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru já se otevřeně přiznám, že nemám ráda předražené věci a značka ta u mě na těchto věcech rozhodně být nemusí. Protože, se mi to hned okouká:)) Když se mi to zkrátka líbí tak proč si to nepořídit:)) Já se tetelím doteď, že bydlím s jelenem a srnkou vlastně dvěma srnkami:)) jedna co přišla z lesa a druhá psí:))

      Vymazat

Děkuji za Váš čas a za Vaše komentáře, které díky nim jsou další motivací k psaní tohoto blogu. Lucie White Living